SimuladorACTIC Instruccions
Abans de començar :
Identificar-se :
Triar :
Viure :
L'entorn :
Les simulacions :

Administració :

00 · 01
02 · 03
04 · 05 · 06
07 · 08 · 09 · 10
A1 · A2
B0
B1 · B2 · B3 · B4 · B5 · B6 · B7 · B8
C1 · C2 · C3 · C4

   

Pas anterior 00 Següent pas

 

Introducció

 

Benvingut, benvinguda

S'està preparant per obtenir l'acreditació ACTIC? Li agradaria saber com és la prova? Voldria viure-la per avançat?

A Knowbits S.L. hem desenvolupat un simulador que reprodueix de la forma més fidedigna tot allò que es trobarà a l’hora de fer l’examen.

Amb ell podrà preparar-se i familiaritzar-se amb l’entorn, en el moment i el lloc que més li convingui, de forma que, el dia que decideixi anar al centre col•laborador a fer l’examen, es podrà despreocupar de la seva mecànica i tant sols s'haurà de centrar a respondre a tot allò que li preguntin.

Si en canvi, el que vol és saber quin és el nivell d’acreditació que hauria de triar per afrontar l’examen amb garanties, també li oferim la possibilitat de realitzar una prova de nivell que li permetrà saber quin és el seu nivell de preparació i quins són els teus punts més forts i quins són els més dèbils.

Per una altra banda, donada la vocació pedagògica de la nostra empresa, hem buscat altres funcionalitats que li permetran treure més profit del seu esforç.

Així, si se li resistissin una o diverses competències o un o diversos tipus de pregunta, en breu tindrà possibilitat de realitzar una simulació centrada en la competència i/o el tipus de pregunta que vostè vulgui treballar.

A més a més, per a tots els casos esmentats, hem inclòs la possibilitat d’aturar i reempendre la prova en el moment que ho desitgi, així com, la possibilitat de consultar aquella part del temari al qual es refereix la pregunta.

I tot això tant en català com en castellà. En l’idioma que li vagi millor.

 

Les simulacions

Per a triar una simulació, tant sols cal que busqui aquella que li pot interessar atenent els següents paràmetres:

 • L’idioma,
 • el nivell de l’acreditació,
 • el tipus de simulació i
 • el nombre d’intents a realitzar.

Que, tal i com ha pogut veure a la pàgina d’entrada (clicar aquí per a obrir-la), es presenten resumits de la següent forma:

Idioma Nivell bàsic Nivell mitjà Nivell avançat
Descobreix el teu nivell      
Simulació d’examen      
Treballa una competència      
Treballa un tipus de pregunta      

Si no saps quina triar i necessita és una mica d’ajuda per a triar el producte, el convidem a que visiti el nostre "Assitent per a la tria de simulacions".

 

Requeriments mínims

Caldria, però, que abans de realitzar la compra revisi si compleix amb els requeriments mínims, que venen recollits en el contracte legal que signaràs en el moment de la compra, i que de forma resumida s'enumerem a continuació.

 • Donada la legislació vigent, la compra només la podran realitzar aquelles persones que hagin assolit la majoria d’edat o, en el seu defecte, els seus tutors legals.
 • Per una altra banda, donat al fet que hem volgut ser el màxim fidels possible als requeriments tècnics i a la tecnologia emprada per l’entitat gestora de l’acreditació, per a poder usar el simulador caldrà satisfer els següents requeriments tècnics:
  • Resolució recomanada de pantalla 1024*768
  • Connexió a Internet
  • Javascript activat
  • I tenir instal•lat el plugging flash.

En el cas que dubti de si la màquina des de la que executarà les simulacions compleix amb els requeriments tècnics, el convidem a que visiti l'ajuda "Comprovació dels requisits mínims".

 

El pagament

Per a la seva tranquil•litat ha de saber que tots els preus són preus finals. Això és, que a la factura que li trametrem no li apareixeran conceptes ocults que incrementaran el preu que es mostra a la taula de tarifes.

I que, triï el que triï, també li oferim la garantia “refund”. Amb ella sempre tindrà la possibilitat de recuperar l'import de la compra de la simulació, mentre no l'hagi posat en marxa.

Pel moment, com a forma de pagament li oferim la possibilitat d'usar el sistema Paypal (pagament i realització de la prova immediat) o mitjançant una transferència al nostre compte corrent (l'assignació de la simulació està condicionat a l’horari d'obertura de les nostres oficines).

 

Vídeo explicatiu

 

 

L'assistent

 

 

   

Preguntes més freqüents ...

 • Què ha de fer si no troba el que busca?
En el cas que no trobis el que busques et convidem a que et posis en contacte amb nosaltres a través dels mitjans que posem a la teva disposició en el següent enllaç:

Pàgina de contacte

 

 • Com funciona aquesta ajuda?

Doncs, si et sembla bé, que et sembla si comencem per comprovar els requisits necessaris per a poder fer ús del simulador?

 

 
 
Knowbits, S.L.U
És un producte knowbits