SimuladorACTIC Instruccions
Abans de començar :
Identificar-se :
Triar :
Viure :
L'entorn :
Les simulacions :

Administració :

00 · 01
02 · 03
04 · 05 · 06
07 · 08 · 09 · 10
A1 · A2
B0
B1 · B2 · B3 · B4 · B5 · B6 · B7 · B8
C1 · C2 · C3 · C4

   

Pas anterior 08 Següent pas

 

Funcionament del simulador

 

Atès del nostre compromís de preparar l’alumne per afrontar l’examen d’acreditació ACTIC, hem ajustat el funcionament i els comportaments del nostre simulador a allò que es trobarà en el moment de presentar-se al centre examinador oficial.

En el moment d’executar la simulació seleccionada, li apareixerà una pantalla composta per dos quadrats, un dins l’altre, on en el central (i més petit) hi trobarà la pregunta a respondre i en el més exterior les dades identificatives i estadístiques de la simulació; a els quals se’ls assignarà els valors estipulats en la fitxa del producte en el moment de la compra.

Pantall simulador

Tant aviat com se li obri la pantalla per primer cop, en el quadre interior li apareixerà la primera pregunta i el quadre exterior els següents paràmetres:

  • nom de la simulació,
  • un sistema d’ajuda amagat darrera de la imatge d’un flotador,
  • el temps assignat,
  • quin percentatge de preguntes porta realitzat,
  • quin és el nom de l’aspirant,
  • quin nivell de preguntes li sortiran i
  • els botons de desplaçament i resposta de les preguntes.

A mesura que avanci la simulació, podrà observar com li aniran apareixent les diferents preguntes i s’aniran ajustant a la realitat de cada moment els valors “Temps restant”, “Realitzat” i nombre de la pregunta actual respecte del total.

Per a respondre les preguntes, tant sols cal fer el que se’ls indiqui en l’enunciat de la pregunta i a continuació clicar sobre el botó gran i rodó de a baix a la dreta per a confirmar que donem la resposta per bona.

Si en lloc d’això premem sobre els botons de les fletxetes que es troben al costat d’aquest botó, tot i que el simulador recordarà la seva resposta, aquesta no es donarà per confirmada i tornarà a aparèixer un cop s’arribi al final de la seqüència de preguntes.

Un cop esgotat el temps, el simulador es tancarà i procedirà a la correcció de les respostes.

 

 

L'assistent

 

 

   

Preguntes més freqüents ...

Té alguna consulta al respecte? Si us plau, faci-nos-la arribar a través del següent formulari.

 
 
Knowbits, S.L.U
És un producte knowbits