SimuladorACTIC Instruccions
Abans de començar :
Identificar-se :
Triar :
Viure :
L'entorn :
Les simulacions :

Administració :

00 · 01
02 · 03
04 · 05 · 06
07 · 08 · 09 · 10
A1 · A2
B0
B1 · B2 · B3 · B4 · B5 · B6 · B7 · B8
C1 · C2 · C3 · C4

   

Pas anterior 03 Següent pas

 

Entrar a la zona privada

 

Anomenem “Zona Privada” a l’espai d’aquesta pàgina web on cada usuari pot veure i gestionar el seu perfil i les simulacions que ha adquirit, sense que ningú més hi tingui accés.

Donada la naturalesa confidencial de la mateixa, per a accedir-hi, primer cal que la persona interessada s’hagi donat d’alta als nostres servidors per, a partir d’aquí, identificar-se davant dels mateixos cada cop que hi vulgui entrar.

Per que els nostres ordinadors el reconeguin sense cap tipus de dubte, aquests li sol•licitaran algunes de les dades proporcionades, en especial, el nom d’usuari assignat i la clau que demostra que realment és qui diu ser.

Això és, introduir el nom d’usuari i la clau a les caselles com les que es mostren a continuació i prémer el botó "Entrar".

Quadre d'accés

 

Aquestes es troben a la pàgina principal i a la pàgina d'accés general:

http://www.simuladoractic.com/zonaPrivada/login.

 

Si aquesta acció s’ha realitzat correctament i les dades proporcionades són vàlides, la pantalla canviarà d’aspecte per a semblar-se a la imatge que ve a continuació.

 

Pantalla entorn

 

On es mostrarà:

  • El llistat de les simulacions adquirides (amb una simulació de mostra)
  • i l'accés al perfil (zona superior dreta de la pantalla).

En cas contrari, es mostrarà un missatge d'error i li tornarà a demanar que li proporcioni el nom d'usuari i la clau, un altre cop.

 

A mesura que vagi adquirint simulacions, aquestes s'aniran afegint de forma automàtica al llistat esmentat i, en el cas que la compra hagi estat feta via "Paypal", el sistema el portarà dins de la simulació adquirida un cop completat el pagament.

Amb la primera adquisició veurà que li apareixerà una simulació de mostra de 25 intents. La finalitat del mateix és que pugui aprendre i dominar el seu funcionament abans de gastars qualsevol de les simulacions adquirides.

 

 

L'assistent

 

 

   

Preguntes més freqüents ...

Té alguna consulta al respecte? Si us plau, faci-nos-la arribar a través del següent formulari.

 
 
Knowbits, S.L.U
És un producte knowbits