SimuladorACTIC Instruccions
Abans de començar :
Identificar-se :
Triar :
Viure :
L'entorn :
Les simulacions :

Administració :

00 · 01
02 · 03
04 · 05 · 06
07 · 08 · 09 · 10
A1 · A2
B0
B1 · B2 · B3 · B4 · B5 · B6 · B7 · B8
C1 · C2 · C3 · C4

   

Pas anterior 01 Següent pas

 

Comprovació dels requisits mínims

 

Abans de començar, seria convenient que comprovés si l'ordinador des del que s'està connectant satisfà els requisits mínims necessaris per a poder usar aquest servei.

I es que, per poder executar les simulacions, aquest haurà de tenir:

  • Una connexió a Internet: Per a poder rebre les preguntes i enviar les teves respostes al llarg de tota la simulació.
  • El plugging de Adobe® Flash® Player instal•lat: Doncs, com en l’examen real, és l’eina que permet visualitzar i interactuar amb les preguntes.
  • La pantalla a una resolució mínima de 1024*768: Al ser la resolució mínima que hem establert per a ser fidels a la resolució amb la que es realitza la prova real.
  • I el Javascript activat: Molts dels automatismes que hem establert a la nostra pàgina per a facilitar la navegació estan realitzats amb aquest idioma de programació.


En el cas que l’ordinador des del que l’usuari es connecti no satisfaci com a mínim els dos primers requisits, aquest es trobarà que no podrà fer ús del nostre servei des del mateix. Si aquest és el seu cas, les dues úniques alternatives viables de les que disposa són:

  • Corregir aquestes incidències o
  • Usar un altre ordinador que si que les compleixi.

Si l’ordinador des del que es connecta no satisfà els dos darrers requisits, ha de saber que, tot i que aquest serà plenament operatiu, el seu funcionament no serà òptim i, per tant, no satisfarà els estàndards de qualitat que establerts per Knowbits.

Si necessita ajuda per a saber si l'ordinador des del que es connecta satisfà els quatre requisits esmentats, li recomanem que miri a la part inferior d'aquesta pàgina, a l'apartat "Preguntes més freqüents".

 

 

 

L'assistent

 

 

   

Preguntes més freqüents ...

  • Com es pot saber si l'ordinador té connexió a Internet?

En principi, el fet que al passar d'una pàgina a una altra d'aquesta web es mostri el contingut sense problemes és un indicatiu que aquest està connectat a Internet.

De totes formes, si tot i així es de dubta, es pot provar de fer una simple prova com és anar a una pàgina web d'un servei on s'actualitza constantment el contingut. Per exemple, es pot visitar la versió digital de qualsevol diari i comprovar si el contingut que apareix està actualitzat.

Per a facilitar-li la feina li proporcionem l'enllaç a quatre d'ells:


  • Com es pot saber si l'ordinador té el Adobe® Flash® Player instal·lat?

Per a verificar si l'ordinador té l'Adobe® Flash® Player instal·lat pot clicar aquí. Si tot ha funcionat correctament, se li ha de mostrar la pàgina de comprovació del fabricant.

En cas de que l'informi de que no el té instal·lat ho pot fer des de la mateixa pàgina o des d'aquest enllaç.

Nota:
Aquest producte és gratuït i, per tant, li recomanem que desconfiï de qualsevol lloc en el que li demanin haver d'abonar una quantitat de diners.

Important:
Donada la política que està desenvolupant la casa Apple vers al producte Adobe Flash, aquelles persones que tinguin un dispositiu d'aquesta marca (PCMac, idap, ...) es poden trobar amb greus problemes a l’hora d’executar la simulació, fins al punt de que els sigui impossible de fer ús del simulador.
Si vostè es troba en aquest cas li recomanem que executi l’aplicació des d’un entorn que no sigui Apple o que busqui alguna solució tecnològica avançada que li permeti superar aquesta trava.

  • Com es pot saber que és i amb quina resolució de pantalla està treballant el nostre ordinador?

Anomenem resolució a les files i columnes de punts en els que dividim la pantalla. I és que, realment aquesta no és una superfície llisa, sinó que està composta per milers (fins i tot milions) de punts il·luminats.

De les moltes possibilitats que disposem, una de les resolucions més estandaritzades és la que divideix la pantalla en 768 files de 1024 punts, raó per la que se l'anomena 1024x768.

En el cas que ens ocupa, per a poder treballar correctament amb el simulador, cal tenir una pantalla que sigui capaç de ser dividida en aquesta quantitat de punts o més, encara.

Per a saber amb quina resolució estrem treballant, la forma més directe i senzilla és clicar amb el botó dret del ratolí sobre l'escriptori de Windows, Linux o similars i triar l'opció "Resolución" o "Configuración de pantalla".

Si ho heu fet bé us sortirà una barra com la que hi ha a continuació on, a part de dir-vos la resolució amb la que esteu treballant, dins de els seves possibilitats, també us permetrà ajustar-la a les vostres necessitats.

Barra de resolució de pantalla

 

  • Com es pot saber si l'ordinador té elJavascript activat?

Per a fer una comprovació ràpida, si us plau, premi aquí.

Si a continuació li ha aparegut un missatge de confirmació voldrà dir que l'ordinador en el que es troba té el Javascript activat.

 

 
 
Knowbits, S.L.U
És un producte knowbits